EasyWebshop

Hoe upgrade of downgrade ik naar een andere versie?

Info

Op de upgrade pagina kunt u uw webshop versie aanpassen.

Een upgrade of downgrade wordt doorgevoerd voor 1, 3 of 12 maanden. Na deze periode krijgt u een e-mail om te verlengen. Indien u uw webshop niet wenst te verlengen, wordt uw account automatisch teruggeschakeld naar de gratis versie. Het is ook mogelijk om te downgraden naar een goedkopere versie.

Bij het switchen tussen de verschillende versies gaan er nooit instellingen of producten verloren. U kunt dus uw webshop "vullen" in de gratis versie en nadien omschakelen naar een betaalversie.

Stel dat u ervoor kiest om 12 maanden Professional te bestellen, maar na 2 maanden wil u toch overschakelen naar Business. Bij uw nieuwe bestelling worden de 10 maanden die niet werden opgebruikt van de prijs afgetrokken.



UnterstützungDokumentationFAQ











Information

Dokumentation